Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

söndag 10 juni 2018

Åk 4 - terminens sista infoTack alla elever och föräldrar för åk 4. Vilket läsår vi fått tillsammans. Mycket ny kunskap, roliga och  tuffa stunder, glädje och mycket ambition. Vi tar nu ett sommarlov och laddar batterierna för att ses i höst igen. Vi börjar igen måndagen den 20 augusti kl. 8.20.
Kommande vecka är det städning och avsluta med allt vi påbörjat. På onsdag kommer eleverna få ett kuvert hem med deras skriftliga omdöme. Om det är ngt ni undrar över omdömet så hör av er  eller så tar vi det i höst.
Bildresultat för sommarlov
v 24
måndag Idrott ute (halvklass)
tisdag Myser i Okka parken på em och slutar där
onsdag  Idrott (hel klass) ute
torsdag  Skolavslutning kl.8.20. Eleverna bör vara på skolan kl.8.00, samling i klassrummet

Sommar hälsningar från Lotta, Joanna och Louise