Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

måndag 11 juni 2018

3:orna på UngKan

Vi gick till UngKan som är fritidsgården som tillhör vårt upptagningsområde 3 onsdagar under maj. Personalen som arbetar där tog emot och presenterade sig och sin verksamhet. Vi blev bjudna på mellis som på onsdagarna är pannkakor, mums. Efter det fick barnen gå omkring och prova på de olika aktiviteterna. Där finns massor att göra bl.a. tv-spel, pingis, dansa, pyssel, spel, lek med bollar osv.
Öppettiderna för UngKan i höst är troligtvis kl. 14-17 för mellanstadiet. De har även öppet på lov. De serverar mellis varje dag för en kostnad av 10:-. Barnen kan även köpa melliskuponger genom att lämna in mer pengar så ni slipper tänka på pengar varje dag. På fredagarna öppnar de kiosken för de som vill köpa något gott.
Om ni har några frågor kan ni ringa till Rikard Johansson 011-153334 eller maila rikard.johansson@norrkoping.se

De bloggar även en del: http://ftgoster.blogspot.com/

Under fliken "På Gång" så kan ni läsa vad de erbjuder för era barn under vecka 31-33.

Här dansar de till Just Dance och här kunde man vara upp till 6 personer. Det var väldigt populärt!

Minecraft i det lilla tv-spelsrummet. De körde 4 st samtidigt.

Pärla var populärt även här, alltså inte bara på fritids.

De kunde varva ner och bara sitta och måla mandalas.

Ett mycket trevligt ställe med bra personal. Vi rekommenderar barnen att gå dit ibland när de börjar 4:an. Kul att träffa andra barn från andra skolor.