Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

torsdag 24 maj 2018

Veckobrev v22, år 2


Hej alla!
Ännu en skolvecka är på väg att ta slut, nu är det inte många veckor kvar till sommarlovet. En vanlig vecka, med vanliga lektionen har vi haft. Ganska skönt att det inte är något som avviker.
Dessutom har vi hunnit med att:  
Svenska - Avkodning av text samt läsförståelse, högläsning (Fjärilslejonet), vi sammanfattar hela boken med läsförståelseuppgifter.
Matte – Tiotalet ökar och minskar samt repetition. Matteboken s. 105
So/No – Värdegrund (hur vi är mot varandra) och NTA – fjärliar
Idrott – Friidrott

Nästa vecka är det teknikvecka, det innebär att vi kommer att ha teknik som ämne dagligen på schemat. En roligt och lärorik vecka hoppas vi på!

Vaccination, för dom som missade tidigare, kommer att ske 30 maj.

Sista läsläxan har vi nu delat ut i onsdags, så den kommer vi läsa upp nu på onsdag. Det är den sista innan lovet. Kom ihåg att läsa ändå!

Vi ska gå på något som heter ”Alla på grus” den 7 juni, det är tennis som vi ska få testa. Den 8 juni ska vi på skolan ha en mångkampsdag, det avslutas med en fotbollsmatch mellan lärarna och mellanstadiet.

Veckan som kommer:

Måndag: Teknik
Tisdag: Teknik + Uteidrott
Onsdag: Teknik  
Torsdag: Teknik
Fredag: Uteidrott
Hälsningar
Jennie, Therese, Jens, Eva och Pia