Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

torsdag 31 maj 2018

Veckobrev v. 23 år 2Hej alla!
En härlig teknikvecka börjar lida mot sitt slut, det har varit lärorikt och roligt med alla experiment som vi fått genomföra. När vi inte haft teknik har mycket tid lagts på våra härliga fjärilar. I eftermiddag släpper vi dom fria i Oxelbergsparken. Vi har längtat sedan dom blev fjärilar tidigare i veckan!

Dessutom har vi hunnit med att:  
Svenska - Avkodning av text samt läsförståelse, högläsning (Fjärilslejonet), vi har jobbat färdigt med allt i diamantjakten och språkskrinet och vi har löst massor av korsord.
Matte – Vi repeterar allt. Matteboken s. 109
So/No – NTA – fjärliar
Idrott – Orientering

Nästa vecka är det en röd dag mitt i veckan, vi är alltså lediga onsdagen den 6/6. Annars kommer fokus ligga på att arbeta färdigt med det som vi redan påbörjat. Vår förhoppning är att vi ska kunna använda sista veckan till att göra lite roligare saker!

På tisdag tar vi en promenad till bibban för att lämna tillbaka böckerna som vi har lånat. Vi kommer inte låna nya eftersom det är så kort tid kvar i skolan innan lovet.

Vi ska gå på något som heter ”Alla på grus” den 7 juni, det är tennis som vi ska få testa. Den 8 juni ska vi på skolan ha en mångkampsdag, det avslutas med en fotbollsmatch mellan lärarna och mellanstadiet.Veckan som kommer:
Måndag:
Tisdag: Uteidrott
Onsdag: Ledigt
Torsdag:
Fredag: Mångkampsdag + fotbollsmatch mellan mellanstadiet och lärarna
Hälsningar
Jennie, Therese, Jens, Eva och Pia