Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

onsdag 9 maj 2018

Veckobrev klass 3, v. 19


Hej alla föräldrar!
En kort, men varm och härlig vecka!
Vi har haft multiplikationstest i veckan där de fick jämföra hur det gick före och efter hemmaträningen. Eleverna fick sina tester med sig hem idag så att ni kan jämföra hemma hur det gått före och efter träning!
I matematikboken påbörjade vi ett kort kapitel om den digitala klockan. Det märks att klockan fortfarande kan vara lite klurig så passa på att träna på detta även hemma nu! Det är kapitel 2 för er som vill kika i boken hemma på internet.
Som avslutning på ”Nyckeln till skatten” satt vi i våra läsgrupper och gjorde en recension på boken tillsammans vilket var intressant. Eleverna fick lyfta det de tyckte var bra med boken och det kom många roliga tankar då. Vi har också övat oss på att hitta i ordlistor under veckan vilket var väldigt kul!

Nästa vecka, v. 20, kommer Uno vara på samrättning av de nationella proven i matematik måndag och tisdag. Under tisdagen kommer även Madde vara med och samrätta, men då kommer Johanna från 1an till klassen.


Vecka 20
·       Måndag:
·       Tisdag:    Idrott i helklass
·       Onsdag:   Lila grupp – Bild / Blå grupp – Engelska
·       Torsdag:   Musik och slöjd
·       Fredag:   Matteprov på kapitel 2, om digitala klockan