Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

tisdag 8 maj 2018

Veckobrev för förskoleklass, v 19-20

Hej alla
Äntligen är sommaren här. Det är mycket utelek om dagarna.

V19
Vi kommer att påbörja inskolningsarbetet med nya förskoleklassbarn så Affe, Anna och Haddi kommer att ansvara för gruppen vid dessa tillfällen.

Torsdag 10/5 är skolan stängd, KRISTI HIMMELSFÄRDS DAG.
Fredag 11/5 fritids öppet för de barn som är anmälda.

V20
Onsdag 16/5 har vi konsert för skolans elever, alla måste vara på skolan kl 8.20 och ombytta till konsertkläder.
Torsdag 17/5 uppträder vi för ytterligare klasser på skolan efter lunch. Skicka med konsertkläder i väskan så byter eleverna om efter lunch. Vi förbereder för konserten på kvällen för föräldrar och syskon. Barnen måste vara här senast kl 17 och med konsertkläder på. Ta med egen kaffekorg se info på dörren till hallen.
Fredag 18/5 vi går till Vasaparken.

V21
Tisdag 22/5 åker vi till Folkets park för trafikundervisning. Ta med vatten och frukt i väska. Eleverna ska vara här senast kl:08.00. 
Fredag 25/5 går vi till Smedbyskogen. Eleverna får ta med en fika (inte chips eller godis).

I hallen, vid veckobrevet, finns information från Familjehemsenheten för intresserade. Tänk på att solen är stark och smörj in ert barn med solskyddsfaktor på morgonen. Om ert barn behöver smörjas under dagen så behöver de ha en egen flaska i sin väska.

                           Trevlig helg önskar Carina, Helen, Affe, Anna, Haddi.