Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

torsdag 31 maj 2018

Veckobrev 22-23 - Klass 3


Hej på er!
Vilken start på veckan vi fick – helt fantastiska dagar på Brevik. Så lyckat det blev! Ett stort tack till er föräldrar som styrt och fixat med detta, barnen var så glada och nöjda!

Samma entusiasm befann sig inte i skolbänken här i onsdagsmorse om vi jämför med Breviksdagarna, hihi!!! De ville fortsätta vara ute och leka i finvädret och det känns nästan som om vi alla har gått på sommarlov redan.

Denna vecka hade vi teknikvecka. Då vi var borta måndag och tisdag innebar det att vi var tvungna att ta ifatt de teknikpass som vi missade dessa dagar så vi har haft mycket teknik och matte.

Drop-in för NP
Glöm inte vårt drop-in för att se på nationella proven. Det är på måndag den 11/6 klockan 15-17. Välkomna!

Läsläxa
I onsdags fick barnen sin sista läsläxa för terminen. De ska läsa boken de har med sig hem samt besvara tillhörande frågor på en medskickad stencil. Boken med tillhörande stencil ska de lämna in på tisdag den 5/6. Ni som fortfarande inte lämnat in ABC-bokens läsebok ”Nyckeln till skatten” måste göra det så snart ni kan. De ska lämnas över till blivande klass 3.


Detta är vårt sista veckobrev för terminen för nästa vecka kommer vi enbart fokusera på att jobba klart med allting. Det är en röd dag(nationaldagen) mitt i veckan samt att vi har vår mångkampsdag på fredagen, så vi hinner inte påbörja någonting nytt. 

Vi hoppas på att vi sen sista skolveckan bara kan ägna oss åt att städa, binda ihop pärmar samt pynta klassrummet inför skolavslutningen och leka. Känns jättekonstigt att de blivit så stora att de ska börja mellanstadiet efter sommaren. Tiden går alldeles för fort!
Vecka 23
·         Måndag: HUSHOPPARDAG kl.08.20-11
·         Tisdag: Läsläxan ska lämnas in
·         Onsdag: Lediga Nationaldagen
·         Torsdag: Musik & slöjd
·         Fredag: MÅNGKAMPSDAG med hela skolan.

Schema v. 24

Vecka 24
·         Måndag: DROP-IN klockan 15-17
·         Tisdag: Idrott ute
·         Onsdag: Bild för BLÅ gruppen. Vi andra jobbar klart.
·         Torsdag: SKOLAVSLUTNING kl.08.20-10
·         Fredag: SOMMARLOV – fritids är stängt för planering.

Vi önskar er en mysig och solig helg tillsammans med era barn!
Madde, Uno, Liv och Markus