Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

söndag 13 maj 2018

Klass 4

Hej
Nu lämnar vi två kort veckor bakom oss och går starkt framåt mot sommaren.
I geografin och biologi har vi arbetat med skogen och kommer under nästa vecka lära oss mer om den svenska kusten och de vatten som kring och i Sverige.

Torsdagen den 17/5 går vi till biblioteket sista lektionen och avslutar dagen där.

3 veckor kvar till vår resa till Västerås för schackfinal. Vi tränar i skolan på chesskid.com och om man vill träna hemma på detta eller självklart spela schack på riktigt och utmana någon hemma så är det super bra. Skickar allas lösenord här under 3 flikar (brukar inte lämna ut allas lösenord annars men känner att detta är bara lösen till schackträning så hoppas det känns okej -,inga riktiga namn finns med någonstans förutom förnamn) 1   2   3

Utflykt
Tisdagen den 5/6 kommer vi att åka på klassutflykt till Lillsjön för att lära oss mer om naturen i naturen. Mer information kommer.


Veckan kortinfo
Måndag: Gymnastik halvklass, Lotta ledig
Tisdag: Skolsyster Maria kommer på besök, Veckans ord, Profil
Onsdag: Gymnastik helklass, Redovisningar av landskap
Torsdag: Eng glosor, Biblioteket
Fredag: Sista inlämning för landskapsarbetena


Härliga hälsningar önskar Lotta, Joanna och Louise