Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

fredag 25 maj 2018

Hej! Vi hade en rolig och intensiv vecka med Majas alfabets sånger. Eleverna tyckte att det var roligt att sjunga med Östgöta bandet. Stort tack till alla er som kom och lyssnade i torsdags kväll! På tisdagen var vi i Folkets park och fick trafikundervisning. Vi fick lära oss om hur man gör när man ska gå över gator. Det finns en LAG i Sverige som säger att alla barn och unga under 15 år MÅSTE använda hjälm ÄVEN om man blir skjutsad av en vuxen. I Smedby skogen byggde eleverna kojor och letade efter humlor.

V.22
Tisdag: Gula gruppen går på studiebesök på Louis de Geer. Ta med inneskor, frukt, vatten i ryggsäck.
Onsdag: Röda gruppen går på studiebesök på Louis de Geer. Ta med inneskor, frukt, vatten i ryggsäck.
Torsdag: Idrott (ute).

V.23
Måndag: Hushoppardag. Eleverna träffar blivande lärarna Madhelene och Lotta i klassrummet åk1.
Onsdag: Sveriges nationaldag och skolan/fritidshemmet är stängt.
Torsdag: Idrott (ute).
Fredag: Mångkampsdag fm och em fotbollsmatch mellan elever och lärare. F-klassens elever hejar på!

V.24
Torsdag 14/6 kl:08:20 skolavslutning på kullen vid mellanstadiet. Varmt välkomna! Efter uppträdanden träffas vi i klassrummet för att önska varandra glad sommar!
Fredag: Studiedag.Skolan och fritidshemmet har stängt.

Ta med badkläder och handduk. På fritis om det är varmt, sätts vattenspridaren på!

Trevlig helg önskar vi i f-klassen!
Affe, Anna, Carina, Haddi, Helen.