Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

fredag 13 april 2018

Veckobrev v.16 Klass 6

Hej!

Denna vecka har eleverna gjort de nationella proven i matematik. Nästa onsdag-torsdag kommer Andreas och Maria att rätta proven tillsammans med lärare från Bråviksskolan, Gustaf Adolfsskolan och Rambodalsskolan. Vår känsla kring proven är att det har gått bra och vi är mycket stolta över vad eleverna har presterat.

I onsdags hade vi kill-och tjejgrupp där eleverna fick samtala kring eventuella frågor som de haft kring ämnet.
Andreas har idag gett tillbaks provet tillsammans med bedömningen över området. Eleverna ska ta med provet hem för påskrift och kommentar från vårdnadshavare. 

Vecka 16:


Måndag: Idrott Boxning (inne).
Hemkunskap grupp 2 (eleverna träffas utanför hemkunskapen vid Västgötebacken senast 8:30)


Tisdag:  Energidebatt

               Profil. 

Onsdag: Slöjd 

           
Torsdag: Genrep showkväll.
                Boksammanfattning lämnas in. 
                Showkväll 18-20. Se tidigare blogginlägg.
               
Fredag: Musik

Ha en trevlig helg

Med vänliga hälsningar
Andreas, Rose-Marie, Ann och Maria O