Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

fredag 20 april 2018

Veckobrev f-klass v.17 och v.18

Hej!
Temagrupperna har arbetat vidare med att hitta bilder och fakta om deras olika ämnen.Vi har tränat på låtarna från Majas alfabetssånger tillsammans med åk 1. En del elever vill/kommer att sjunga solo på konserten i maj månad. Vi skickar hem ett brev om info kring detta mm nästa vecka. Det har varit matråd och eleverna gav flera förslag som vi nu väntar på att få tillbakakoppling i.

V.17
 Tisdag 24/4: Kamratdag på skolan med inriktning lekar. Alla elever ska vara här senast kl:08.15 för att få reda på vilken F-6 grupp de kommer att tillhöra.
Onsdag 25/4: Konsert Nasse hittar en stol på Louis de Geer. Alla elever ska vara här senast kl:08.10.
Torsdag 26/4:Idrott

V.18
Måndag 30/4: Klämdag, skolan stängd och fritidshemmet har öppet för de som har anmält behov.
Tisdag 1/5: FÖRSTA MAJ, skolan och fritidshemmet är stängd.
Torsdag 3/5: Idrott och från och med nu är den utomhus!

Fritidstelefontid är kl:06.15 - 08.30 och mellan kl:13.30-18.00. Skicka sms om det är något viktigt emellan dessa tider så hör vi av oss när det inte är lektion.

         Ha en solig helg önskar vi i f-klassen,  Carina, Helen, Affe, Haddi, Anna.