Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

torsdag 26 april 2018

Veckobrev 18, år 2Hej där hemma!
Vi har den här veckan hunnit med en hel del! I tisdags förmiddag var det kamratdag, fokus var utelekar den här gången. Tur med vädret hade vi och väldigt roligt också dessutom! I onsdags förmiddag var vi på konsert, Nasse hittar en stol. Vi var aningen för gamla, men Symfoniorkestern spelade väldigt bra musik för oss tröstade vi oss med. Vi har fortsatt att forska lite kring de djur vi sak besöka nästa vecka. Dessutom har vi hunnit med att:  
Svenska - Avkodning av text samt läsförståelse, högläsning (Lisbeth och Sambakungen), övat att följa instruktioner och vad som är sant eller falskt. Diamantjakten sid 101.  
Matte – talen 0 till 1000, nytt kapitel. Matteboken sidan 65.
So/No – Kolmården
Idrott – Uteidrott

Nästa vecka är en kortvecka eftersom 1 maj infaller på en tisdag blir måndagen en klämdag. Hoppas vädret är med oss, så att vi kan njuta av valborg och 1 maj i vårsolen!

Nästa vecka är det äntligen dags att åka till Kolmården, som vi har längtat. Vi börjar samma tid som vanligt, däremot slutar vi lite senare än vanligt. VI hoppas kunna vara tillbaka på skolan runt 14.30 Det är bra att ha med sig mellanmål och lunch så att det räcker hela dagen. Vi är borta väldigt många timmar. Någon mindre fika kan vara ok att ha med sig, bra att veta är att det inte kommer finnas så mycket tid till att fika på. Så tänk en liten fika, så slipper som bli besvikna om de inte hinner fika så mycket. Försök se till att barnen har med sig regnkläder, det är inte roligt att gå där och bli blöt. Bra skor är också att rekommendera!

Bra att veta är att den vecka 22 är teknikvecka, så lite ledigheter som möjligt är önskvärt!

Idag, torsdag, skickades en lapp med hem angående sommarlov och fritidshemmetsdag. Lappen om sommarlovet ska tillbaka till oss senast 8 maj, medans lappen om fritidshemmetsdag enbart är information. Det hade varit roligt om så många som möjligt av er föräldrar hade kunnat närvara under fritidshemmetsdag.  

Veckan som kommer:

Måndag: Ledigt
Tisdag: Ledigt
Onsdag:
Torsdag: Kolmården hela dagen
Fredag: Idrott ute


Hälsningar
Jennie, Therese, Jens, Eva och Pia