Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

fredag 20 april 2018

Klass 5
Femman! J

Hej! Den här veckan så har vi i svenskan jobbat med Sj: ljuden alltså tränat på att stava. I engelskan har vi jobbat med Do eller Does. Martina som har hoppat in för Anna slutade igår och bjöd oss på glass och varsin festis och hon fick några teckningar från oss. På idrotten den här veckan har vi haft lite lekar och sånt. På syslöjden jobbar vi med att sy saker man kan ha grejer i t.ex väskor eller påsar och lappteknik. På träslöjden jobbar vi med relief. I musiken så jobbar vi med olika musikgenrer. På rasterna så brukar vi köra tempo, fotboll och fotbollskungen. Nästa vecka så ska Nellie sluta men vi hoppas att hon får det bra på den nya skolan. Ha en trevlig helg. MVH Leah och Mohamed!


Rättstavningsläxa v. 17 skjuta   skjul  skjuts   stjäla   stjälk   stjälpa   stjärt   stjärna  schema

dusch   schack     schlager   chef   choklad  chaufför   generad
geni   giraff  justera   journalist

Engelska glosor v. 17 kangaroo - känguru, crocodile - krokodil, sunshine - solsken, boomerang - bumerang, friendly - vänlig, not so friendly - inte lika vänlig, over - här: fler än, över, sixth - sjätte, actually - faktiskt, holiday - semester, semestra, tourist - turist, part - del, unique - unik, wildlife - djurliv, countryside - landskap, natur, landsbygd, across - tvärs över, desert - öken, few - få, cool off - svalka av sig, sunburn - solsveda, solskador
måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag

v. 17
Idrott - ute

Kamratdag
Bildprofilen till konstmuséet 12.30
Rättstavning sj- ljud


Idrott - ute
Läxhjälp
Engelska läxa 


v. 18
Valborgsmässoafton - ledig

1 maj - ledigt

Skola på Kolmården