Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

fredag 27 april 2018

Klass 4 v18-19

Hej
Ännu en vecka har gått och vi har fått höra på intressanta och bra redovisningar om landskapen med mycket odlad mark. Nästa vecka går vi vidare med vår resa genom Sverige och ska då prata om skogen och de landskap med mycket skog i. Vi har idag haft redovisningar om våra enkla maskiner. Kul att fylla på med ny kunskap och hur tekniken har utvecklats och om hur vi kan utveckla den.
Nästa vecka på onsdag är det inne gymnastik i halvklass då vi får besök av en kille från IUG (idrott utan gränser) som arbetar för att barn ska få prova på olika sporter och med tillsammans med honom ska barnen få prova på judo.
Eleverna har också fått en läxa hemskickad idag av Peggy som handlar om puls (se papper). Denna läxa är till den 7/5.
Skickar med information om familjehem då behoven i Norrköping är stora.

Veckans kortinfo:
V.18
Måndag: LEDIGT
Tisdag: LEDIGT
Onsdag: innegympa i halvklass (grupp ? börjar kl 8.00), veckans ord
Torsdag: engelska glosor
Fredag:

V.19
Måndag: utegympa läxa puls, Ta med klocka/mobil för att kunna ta tid på idrotten
Tisdag:  profil
Onsdag:  innegympa i halvklass (grupp 1 börjar kl 8.00), Matte bedömning i par (bråk), eng glosor
Torsdag: LEDIGT
Fredag: LEDIGT