Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

fredag 27 april 2018

Veckobrev v.18 klass 6

Hej!

Den här veckan har vi lagt extra fokus på engelskan, då det är NP nästa vecka både på onsdag och fredag. Rose-Marie har jobbat med att främst skrivdelen hos eleverna.
Eleverna kan gå in på Bingel och göra några engelska-övningar om de vill för att träna lite extra.

Idrotten den här veckan har vi påbörjat en liten gladiatorkamp, där eleverna jobbar tre och tre med att göra olika uppgifter/övningar. Vi kommer att fortsätta med detta nästa torsdag.
På onsdag kommer judoklubben till oss och ska genomföra ett judopass.Barnen slutar 14:50 denna dag.

I matematiken jobbar vi med olika strategier gällande de fyra räknesätten. Vi repeterar och säkrar att eleverna är säkra gällande uträkningar. Vi kommer fortsätta arbete med detta under en tid framöver tillsammans med problemlösning.

I tisdags hade vi en härlig kamratdag tillsammans med övriga elever på skolan. Eleverna var mycket goda förebilder och ledare för de yngre barnen.

Eftersom det har varit mycket nu på våren och eleverna har kämpat på med alla ämnen så vill vi lärare uppmuntra dem lite extra med en bonus. Den 4:e juni kommer vi att åka till Stockholm med tåg och bland annat besöka Vasamuseet. De ska också få vara med och planera innehållet för dagen till viss del. Det är en heldag från 7:45- ca 21:45. Mer info kommer men det är bra att ni för in det i planeringen.

Förtjänsten från showkvällen blev 4009kr.
Tack så mycket! 

Vecka 18:

Måndag: Valborg= ingen skola

Tisdag:  1:e maj = ingen skola

Onsdag: Nationella prov i engelska
                Idrott inomhus judo (eleverna slutar 14:50).

Torsdag: Idrott utomhus
               
Fredag: Nationella prov i engelska
Ha en trevlig helg

Med vänliga hälsningar
Andreas, Rose-Marie, Ann och Maria O