Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

torsdag 5 april 2018

Gympasalen

Idag hade gympan på schemat! Vi lekte "Tjuven om natten" eller som Liv kallar den "Alibaba och hans 40 rövare". Barnen hade jätteroligt!Theodor är en rik man, han äger en massa ärtpåsar och tjuvarna vill ta dem. Theodor räknar till 3 och blundar och då får tjuvarna springa och när han tittar upp måste de gömma sig. De barn som Theodor ser får lämna tillbaka skatten och börja om att smyga.

Så här ser det ut när Theodor tittar efter att han har räknat!Så här ser det ut när han räknar, vilken aktivitet! Så roligt att se!

När vi kom tillbaka till fritids så testade vi på skolplus på smartboarden! Det var populärt!
Här spelar de 4 på rad genom att räkna ut talen och sen välja rätt svar i rutan.