Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

onsdag 4 april 2018

Förskoleklassens veckobrev. v1-176

Hej därhemma!
Hoppas ni haft en härlig Påsk. Nu kör vi igång våra teman. Barnen har önskat olika saker att lära sig om så det blev 4 olika temagrupper. Fråga gärna hemma vad de ska lära om. Ni kommer få hem en information om vad och varför vi arbetar med detta. Ska bli väldigt kul och intressant.

V15
Tisdag 10/4: går Gula gruppen på studiebesök till Louie DeGeer-hallen. Barnen ska vara på skolan 8.15.  Ta med frukt, vatten och inneskor.
Onsdag 11/4: går Röda gruppen till Loui DeGeer-hallen, Samma sak gäller som ovan.
Torsdag 12/4: Idrott

V16
Vi övar till musikalen och fortsätter med våra tema-arbeten.
Fredag 20/4: LEKSAKSDAG. Barnen får ta med EN leksak hemifrån.


Inför musikalen kommer barnen att få olika "blomroller", vi önskar då att få viss hjälp med rekvisitan. Vi återkommer närmare om detta och vilken blomma DITT barn ska vara.

Vi ber er att respektera vår frukosttid som börjar 7.30. Den börjar med 5 tysta minuter för att barnen ska komma ner i varv och få en lugn frukost.


Trevlig Helg
önskar
Carina, Helen, Affe, Haddi och Anna