Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

lördag 14 april 2018

År 1: Veckoschema v.16

Veckoschema  klicka här

Nu när värmen och solen har kommit så kan vädret växla och variera allt från ganska kallt på morgonen till väldigt varm på em. Till rasten är det bra om eleverna har någon tunnare jacka /tröja om de inte vill ha den tjocka jacka som de har på morgonen.

Trevlig helg
Personalen i år 1

Info från frita: Kom ihåg att lämna in klämdagslappen

Under våren har många samtal kommit under dagtid till fritatelefonen. Detta avbryter den pågående verksamheten. Det är bra om ni ringer på fritatelefonen mellan 6.15-8.20 och 13.30-18.00. Under skoldagen önskar vi att man inte ringer om det inte är absolut nödvändigt. Tack :)