Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

söndag 25 mars 2018

Klass 4 v.13

Hej
Geografi
Under förra veckan började vi med geografi och vi startade med att testa våra förkunskaper genom att rita en karta över Sverige. Hur ser egentligen Sverige ut? och hur ser naturlandskapet ut? Vilka grannländer har vi? och vet vi vart Norrköping ligger i Sverige?
Det var spännande att se alla resultat och det ska bli ännu mer spännande att se vart vi kommer att hamna tillslut i vår kunskap om Sverige.


Engelska
I torsdags hade vi bedömning i engelskan på de grammatik delar vi har arbetat med och nu på torsdag ska vi ha bedömning i kapitlena som handlar om Pets/Time/House och Food/The tabel.
Om man känner att man vill friska upp minnet lite så finns det olika övningar i classroom och det går även bra att ta med boken hem.


Vill påminna om att glosorna till engelskan och även veckans ord i svenska alltid ligger ute i classroom, så att ni alltid kan hitta dem och träna på dem. Men till v.13 är det inga engelska glosor. Efter påsklovet kommer vi att samla det som händer i en månadsöversikt.
Senast torsdag bör ni fått hem inbjudan till utvecklingssamtal i ett kuvert

Veckan som kommer:
Måndag: Idrott och hälsa med Andreas
Tisdag: Veckans ord, Profil
Onsdag: Idrott och hälsa
Torsdag: Bedömning engelska  
Fredag: Långfredag = Ledigt


v.14 påsklov

Glad Påsk önskar Lotta, Joanna och Louise