Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

fredag 23 mars 2018

Förskoleklassens veckobrev v 13

Hej därhemma!
Nu hoppas vi att våren kommer, till och med barnen säger att de är trötta på snön och kylan.
Snart är utvecklingssamtalen klara, det är en trevlig stund tillsammans, barnen har varit riktigt bra på att hålla i mötena tycker vi.
Nästa vecka ska vi börja arbeta med något tema som barnen själva är intresserade av. Vi gör en brainstorm och ser vad det mynnar ut i. SPÄNNANDE!!!
Vi har jobbat lite med klimatmedvetandet då det är Earthhour den 24/3. Sett på filmer, löst korsord och gjort tipsfrågor. Kul och viktiga saker att tänka på och prata om.
Vi hälsar Anna som arbetat på övre gården välkommen till oss i förskoleklassen. Hon kommer att vara hos oss fram till sommaren. SJUKANMÄLAN GÖRS NU PÅ TELENR:011-444 14 96.

V13
Tisdag 27/3: Brainstorm om tema
Torsdag 29/3: Sjunga tillsammans med ettorna, göra lite påskpyssel.
Fredag 30/3: Långfredag, skolan stängd.

V14
Påsklov
Måndag: Annandag påsk, fritids stängt.
Tisdag-fredag: Frita öppet för de som har anmält behov.

Lite bilder från studiedagen.


Har man ingen sjö.........

.........så får man hitta på

Fantasin är det inget fel på.

Trevlig helg
Carina, Helen, Affe, Tilda, Haddi och Anna