Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

fredag 9 mars 2018Femmans blogg

Hejsan bloggen!

På idrotten i måndags hade vi basket och i torsdags körde vi styrketräning t.ex. situps, strikta pressar och konditionslöpning.
 I veckan startade vi med programmering på no:n, vi skulle programmera en gubbe att gå runt en bana. Och vi fortsätter med det nästa vecka.
I so:n  pratar vi om Gustav Vasa och hans söner som blev kungar och nästa vecka har vi prov om vasatiden. Vi startar med proven på måndag och blir klara på torsdag.
I träslöjden gör vi pussel och i syslöjden gör vi kuddar.
På musiken har vi övat på trumkomp och lärt oss lite afrikansk dans.
På bilden så gör vi en kortfilm.
På matten håller vi på med bråk, några kör bingel och andra gör mattehäften och vissa jobbar i matteboken, vi ska avsluta detta nästa vecka.
Nästa vecka är det engelska glosor till på onsdag.

glosor till nästa vecka:


painting       målning/tavla
coffee table    soffbord
pillows         kuddar
carpet           matta
sofa              soffa
bookshelf    bokhylla
coffee cup   kaffekopp
close            stänga
wall               vägg
flowers         blommor
window        fönster
chair             stol
beside          bredvid
clock             klockaMvh: Irma och Noah! J