Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

fredag 2 mars 2018Femman! J

Blogginlägg v 7,8 och 9


V7: På fredagen hade vi vårat eget DISCO, på discot hade vi olika uppdrag som vi skulle sköta. De olika uppdragen var kiosken, lekledare, DJ, chokladhjul, burk kastning, dörröppnare. När f-2 hade sitt disco så var det många som köpte i kiosken och kastade burkar. På 3-6 disco så var det 4 tjejer från 3:an som sjöng och dansade. Det var många som kastade burkar och vi fick ihop mycket i kiosken. Det var många som var med på lekarna, på båda discona, vi hade jätte roligt på discot och det gick bra
V8: Då hade vi sportlov, och då hände det inte mycket i vår klass på skolan.
V9: På idrottslektionerna har vi haft basket. På musiken redovisade vi trumkomp och vi skriver i våra loggböcker efter lektionerna. På rasterna har vi fått vara inne på tre raster för att det var så kallt. På bilden så har vi jobbat med olika marker som vi ska rita på papper. I träslöjden så jobbar vi med att bygga hyllor, dom som är klara med hyllorna ska göra ett pussel. På syslöjden så jobbar vi med lappteknik. I onsdags hade vi tjejmöte.
MVH Nellie och Evelina B
måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag
v. 10
Idrott
Historialäxa
Stenciler klara


Idrott
Lämna lapp om språkval
Läxhjälp
Engelska glosor
v. 11
Idrott
Redovisning/prov historia
Redovisning/prov historia
Engelska glosor
Redovisning/prov historia
idrott
Läxhjälp

v. 12
studiedag
studiedag

Idrott
Läxhjälp