Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

torsdag 15 februari 2018

Veckobrev v7, år 2


Hej där hemma!
Den här veckan har varit lite annorlunda, i onsdags har vi haft OS-dag. Läs gärna NT på nätet, där finns ett stort uppslag om vår härliga dag och de olika grenarna som eleverna genomförde.
Vi har också hunnit säga hej då till Vilhelm som imorgon (fredag) går sin sista dag. Vi önskar honom lycka till i sin nya klass och skola.
Under denna vecka har vi dessutom hunnit jobbat med:
Svenska - Avkodning av text samt läsförståelse, högläsning (Ronja Rövardotter), vi har även jobbat med att skriva faktatext och dubbelteckning.
Matte – Vi har arbetat med division och bråktal.
So/No – Vi har fortsatt jobba med yrken.
Idrott – Badminton + Skridskor hela fredagen.

Nästa vecka är det lov, vi hoppas att alla får ett härligt och avkopplande lov.
Vi kommer att starta upp läsläxan igen på onsdagen efter lovet, då är det kapitel 18 som vi kommer öva.
Hälsningar

Jennie, Therese, Jens, Eva och Pia