Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

fredag 2 februari 2018

Åk 4 - vecka 6 + viktiga datum

Hej

Nu har vi bestämt datum för föräldramöte och vår alla hjärtans dags och vänskapskväll.

Föräldramötet kommer att vara tisdagen den 13 februari kl 17.30-18.30 i 4:ans klassrum. Vi uppskattar om alla föräldrar kan komma då vi ska informera om datorn och dess program som era barn kommer att använda i skolan . Programmen som eleverna använder i skolan kan ni även använda er av hemma och i framtiden kommer mycket uppgifter och lektioner läggas ut på vårt classroom. Vi kommer även ha en praktisk genomgång med er kring hur de olika programmen funkar så att ni kan hjälpa era barn om det skulle behövas hemma.
Vi kommer även att lyfta frågan kring ev klassresa i åk 6. Era barn har efterfrågat att få börja jobba ihop pengar med att tex anordna disco i vår.
Om ni har några frågor som ni vill ställa till oss eller ta upp på mötet så maila oss innan så vi kan använda allas tid på bästa sätt.
Bildresultat för föräldramöte

Relaterad bildDen 13 mars kl 17.30-19.00 kommer vi att ha klass 4:as showkväll. Barnen är taggade till tusen och repetitionerna är redan i full gång. Så boka datumet och bjud med släkten. Mer info kommer kring detta. Vi ser fram emot en mysig och rolig kväll med er alla.

Välkomna önskar Joanna, Lotta och alla i klass 4:a

Här kommer info om kommande vecka.

Skridskodag
Som vi skrev förra veckan kommer vi att åka skridskor onsdagen den 7 februari.  Det blir en heldag och skolan tar med lunch. Vi samlas kl.8.20 på skolan och åker sedan buss tillsammans till Himmelstalundshallen. Vi kommer tillbaka till skolan vid kl.13.30, eleverna slutar då. Man får hoppa av bussen vid söder tull eller längst vägen om ni hemma har bestämt det. Viktigt med varma kläder denna dag. Ta gärna med extra sockar och vantar. 

Dexter
Nu har vi gått in i februari och det är via dexter ni sjukanmäler. Se under flik sjukanmälan

Räddningstjänsten
Fredagen den 9 februari får vi besök av räddningstjänsten. De kommer prata om sitt arbete och ge tips och information kring hur man förebygger olyckor.

Kort info
måndag idrott, ta med om du har glasflaskor, kapsyler, toarullar eller plaströr (NO)
tisdag    veckans ord, lämna in mattelapp (multi), profil/simning
onsdag   skridskodag (varma kläder)
torsdag  engelska glosor, läxhjälp 14-15
fredag    räddningstjänsten kommer på fm