Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

söndag 25 februari 2018

Åk 4- vecka 9

Hej
Vi hade härliga dagar innan lovet med mycket skolarbete, alla på snö,OS dag, skridskoåkning och besök av räddningstjänsten. En fröjd att åka iväg med era barn. Alla är positiva, lyssnar och gör det som förväntas.


Kul att träffa er alla fyror igen. Hoppas ni har haft en skön ledighet och att alla elever som var sjuka innan lovet har blivit friska. Det är  en del elever som kommer vara lediga nu framöver. Viktigt att tänka på vid ledighet att gå in på classroom för att  följa arbetet och uppgifter som läggs ut. Vi är fortfarande i startläge då det gäller classroom men försöker lägga in uppgifter, filmer, förväntat resultat och vissa bedömningar så mycket vi kan.

I matematik kommer vi denna vecka  (onsdag och fredag)ha bedömning av geometri, taluppfattning och problemlösning. Eleverna kommer på måndag göra en självskattning var de står och även välja om de vill göra en enskild eller par bedömning på fredag. Läs mera om detta och se förväntat resultat under vecka 7.

På torsdag kommer de elever som inte gjort religionsprovet att få göra det. Det är även viktigt att ni lämnar in era arbeten i religion snarast då dessa skulle vara färdiga innan lovet.

Tack för ett stor närvaro vid föräldramötet vi hade innan lovet. Om du som förälder ej kunde närvara men vill ta del av informationen mejla oss så kan vi berätta mera.

Kort info v 9
måndag    idrott (inne)
tisdag       profil (sista badlektion)
onsdag     idrott (inne), mabedömning multi
torsdag    prov i Religion
fredag      ma bedömning

Ha en skön vecka
önskar Lotta och Joanna