Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

söndag 28 januari 2018

Klass 4, vecka 5

Hej.
GRATTIS GRATTIS till er alla fyror. Vilken schacktävling ni gjorde ALLA. Vi kom 5:a i hela Östergötland. Vi har nu kommit till Sverige final i Västerås den 2 juni. Vi laddar om och hjälper och lär varandra ännu mera.

Alla på snö
Måndagen den 12/2 är det dags för alla på snö som ni fick hem papper om i veckan. Bra att så många har lämnat in sina lappar men vi saknar fortfarande några. Tänk på att läsa igenom pappret ordentligt gällande kläder då vi kommer att vara ute hela dagen.
Vi samlas på skolan  kl 8.00 då bussen kommer och hämtar oss vid 8.15. Vi är åter på skolan ca 14.00 och då slutar vi för dagen. Vi saknar fortfarande info om storlekar från några elever, ni har fått ett mejl hem i fredags.


Skridskodag
Vi tänkte åka skridskor onsdagen den 7 februari med klassen. Det blir en heldag och skolan tar med lunch. Vill man får man ta med ett litet mellis eller fika, men ingen läsk, chips eller godis. Kolla av så att ni har skridkor och hjälmar hemma till era barn. Skulle någon sakna så hör av er så får vi titta om något som  skolan har kan passa eller man kan låna av någon  kompis. Mer info kring tider kommer.

Nu har vi intensivtränat våra multiplikationstabeller. Idag fredag hade vi ett test för att se om vi har förbättrats. Eleverna fyllde även i frågor där de fick reflektera hur deras träning gått och om det gett resultat. Återkoppling på detta kommer nästa vecka. En lapp kommer hem till er föräldar som vi vill att ni läser igenom och gärna ger en kommentar

Nästa vecka kommer ett extra inlägg med datum på bloggen inför kommande föräldramöte (vi kommer bla att prata om bärbara datorer, klassaktiviteter) och vänskaps och kärlekskvällen.

Veckans kortinfo
Måndag: Idrott
Tisdag: Veckans ord, profil/simning
Onsdag: Idrott
Torsdag: Engelska glosor
Fredag: LEDIGT för de som deltog på schackfyran

Trevlig helg önskar Lotta, Joanna och Anna