Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

torsdag 18 januari 2018

Informationsträff Djäkneparksskolan klass 6

Till alla vårdnadshavare och elever i åk 6
som börjar på Djäkneparksskolan hösten 2018


Välkommen till Djäkneparksskolan !

Ditt barn börjar åk 7 till hösten!!  Det är spännande och viktigt för dig och ditt barn.

Ni (vårdnadshavare och barn) är välkomna på en informationsträff  hos oss på Djäkneparksskolan onsdagen den 14 februari kl 17.30 där vi vill informera er om vår verksamhet på skolan.

Vi träffas i skolans matsal. Där presenterar vi personal och berättar om Djäkneparksskolan samt hur övergången från år 6 till år 7 kommer att se ut. Det blir information om de olika språken ert barn kan välja att läsa, de olika profilvalen skolan har samt skolans pedagogiska arbete med en till en dator.

Efter den gemensamma informationen är det Öppet hus för alla mellan kl 18-19.30, då ni har möjlighet att se hela skolan, och få mer information om skolans ämnen. Alla våra profiler finns på plats, och det blir uppträdande av dans och musikprofilerna.

Skolans cafeteria kommer att vara öppen under kvällen.

Det är fri parkering på skolområdet under kvällen.
Välkommen!


Personalen på Djäkneparksskolan
genom


Anders Eriksson                                       Susanne Vilhelmsson

rektor                                                        rektor