Hos oss får eleverna känna trygghet och glädje. Här utmanas eleverna att nå nya kunskaper och hela tiden öka sitt lärande. Vi arbetar aktivt för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar och de får stegvis ta ansvar för sitt eget lärande. Här möter eleverna engagerade, kunniga och professionella pedagoger, som arbetar utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Vi har nära till både natur och kultur vilket vi utnyttjar i vår verksamhet. Du hittar oss i hjärtat av Oxelbergen. Vi ser fram emot att möta just ditt barn.

fredag 19 januari 2018

Förskoleklassens veckobrev v4

Hej därhemma!
Tyvärr verkar det som vi fått en släng av både förkylningar och magsjuka i gruppen. Vi hoppas det går över snabb så ni som varit sjuka kommer tillbaka till oss nästa vecka.
Vi har börjat jobba mer intensivt med svenskan och matte för att uppmuntra till ett ökat lärande. Barnen verkar tycka det är roligt och det är ju bra. Hoppas de visar er hemma vad de lärt sig. Fler och fler börjar ljuda och få ihop små ord, att förstå mattespråket med alla svåra ord och begrepp går också framåt. Kul!!
Härligt med lite snö igen, sol och utan vind. Skönt att vara ute och leka med snön då tycker både barn och vuxna.
Bildresultat för snögubbeVill påminna om SPORTLOVSLAPPEN. Det var sista dagen för den i torsdags, 18/1. Glöm den INTE på måndag om ni inte redan lämnat den.

Kommande veckor ser ut som följer:

V4
Måndag 22/1: Ni kommer få lappar med hem med information om hur ni ska göra med sjukanmälan till skolan.
Tisdag 23/1: Skolsköterskan kommer att göra hörseltest med början idag. Hon kontaktar er bara om det är något avvikande i testet. Hör ni inget är allt bra.
Torsdag 25/1: Idrott

V5
Tisdag 30/1: Vi går till Stadsbiblioteket, barnen ska vara på skolan 8.15. Ta med frukt och vattenflaska.
Onsdag 31/1: Röda gruppen går till Konstmuseet, med frukt och vattenflaska. Var på skolan 8.15
Torsdag 1/2: Idrott.
TREVLIG HELG
önskar
Carina, Helen, Affe, Tilda och Haddi